Post by segninolilum on Mar 12, 2022 5:21:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TrackMan Golf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TrackMan Golf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують все ▞▞▞
▞▞▞ TrackMan Golf 2022 version ▞▞▞
TrackMan Golf 스포츠 jij
TrackMan Golf Esportes ckm
Prize Claw อาร์เคด kzxc
Повільно
Ніколи не працює
Чудово, поки я на стрільбі, показую свої постріли тощо, але звідти немає даних. ЧОМУ ? Давайте, хлопці, я розумію, чому це безкоштовно. Оновлення 14/6/21 Використовується кілька разів, і, здається, все в порядку, все ще відсутній 1 набір даних, але я буду жити з цим. Це середня відстань за всі відвідування «діапазону» чи лише для цього відвідування?
Не працює. Каже, що QR-код у бухті неправильний, і якщо ви хочете вручну вибрати дальність руху, він також не працює, навіть якщо з якоїсь причини програма "Налаштування" мого телефону завершується.
Сама програма дивовижна, коли ви використовуєте її на відстані. Він відстежував усі мої яйця, а користувальницький інтерфейс є гладким та інтуїтивно зрозумілим. Проблема в тому, що я не можу створити обліковий запис на своєму пристрої Android, і здається, що інші користувачі мали цю проблему деякий час. Розчаровує.
не підключається взагалі
Попрацював для мене на samsung galaxy s7 edge в King Links Aberdeen. Справді інформативна статистика. Просто не забудьте змінити клуби в додатку, оскільки 200 ярдів 5 праски спотворюють ваші середні показники 😂
Жахливий інтерфейс, текст накладається там, де його не повинно бути. Сподіваюся, це покращиться, оскільки мій локальний діапазон щойно встановив TrackMan.Тренувальні постріли з дальності та інформація про гру записуються, але я не маю записів про будь-які дані курсу, незважаючи на те, що я провів 5 або 6 курсів на сьогоднішній день. Дуже засмучує і не рекомендую, якщо ви збираєтеся грати на курси та переглядати свою гру.
Найкращий
Додаток хороший і все. Але останній місяць я вибрав тренування на дистанції, і коли я закінчив заняття, справа не прийшла до діяльності.
Працює нормально. Я хвилювався, читаючи тут огляди, що це буде марною тратою часу на моєму Android, але у мене взагалі не було проблем із цим. Знадобилося кілька секунд, щоб розпізнати своє місцезнаходження, і як тільки я вибрав свою бухту, я був готовий піти. Єдиний мій відгук полягав у тому, що для тренувальної гри (Bullseye) користувача слід попросити спочатку вибрати ціль, перш ніж вдарити по м’ячу. Ви отримаєте очки за близькість до будь-якої мети, тому мої гомілки випадково набрали 1000!
Постійно вимикається та скидається. Дуже засмучує. Не зафіксовано жодної статистики
Я завантажив цю програму деякий час тому, і я не міг змусити її працювати на все життя. Я щойно спробував це ще раз... добре, це спрацювало, і друже, це тільки змінило весь мій досвід у моєму місцевому полігоні Carls Golf Land Drivegl. Мені так сподобалася ця програма, що я перейшов від простого бажання збити велике відро до того, щоб отримати загалом 3 великі відра та скасувати інші мої плани.
Потенціал бути великим. Дані, які він надає, чудові, дані дисперсії тощо. Але не вказує на кут шляху. Найбільша проблема полягає в тому, що він наразі не зберігає ваші дані сеансу для перегляду пізніше. Функція звітів не працює.Це насправді найкраща функція, але вона зламана
Може бути блискучим. Потрібна можливість скидання середніх відстаней у MyBag у терміновому наступному випуску. Ще краще мати можливість вибирати, які знімки сприяють за допомогою MyActivity, або мати можливість мати кілька сумок, тобто у мене є зимовий набір прасок і літній набір. Тим більше, що зараз вартість кошика м'ячів зросла вдвічі через впровадження цієї можливості.
Не вдається завершити 1 тренування через повторне відключення на телефоні samsung galaxy s9 plus.
гарно
Дуже добре
1-й і останній досвід. Було кілька спроб під’єднатися до діапазону Wi-Fi. Порушив роботу та видалив мої дані в кінці мого сегмента, перш ніж я міг переглянути статистику.
Досить крутий додаток, який можна використовувати, коли ви відвідуєте діапазон з інсталяцією TrackMan. Існує режим тренувань, що дозволяє групувати удари за дубинкою. Виберіть цілі, щоб отримати інформацію про те, на якій відстані від них знаходяться ваші постріли та багато іншого. Ігри теж веселі, а захоплення прапора є моїм улюбленим, оскільки він більш конкурентоспроможний, ніж інші. Загалом чудовий досвід.
телефон android і не працює в Carl's Golf...останнім часом він читає перший постріл, а потім зависає...або він взагалі не підключається....тому між Carl's Golf або цією програмою він вибухає і не працює, це мій досвід кілька разів на своєму телефоні s8...я спробував все, і навіть хлопці, які там працюють, не кажуть, що трекмен нічого, крім проблем
Це могло б бути чудово, але... як і в попередніх оглядах, програма аварійно завершує роботу, не зберігає вашу історію, як написано, і її важко використовувати під час перебування у закладі.
Чудова програма з великою кількістю корисної інформації, але для мене вона назавжди виходить з ладу. Неможливо тримати програму відкритим достатньо довго, щоб переглянути інформацію. Також можна було б обійтися просто довгою грою, а не вдарити її, що було б краще. Сподіваюся, скоро додаток покращиться. Можливо, доведеться просто використовувати toptracer
Ця програма виходить з ладу під час кожного використання. У розташуванні Carl's Golfland в штаті Мічиган він не показує візуальну дальність або політ м’яча. Дані м’яча були хороші для залізних і клинів після п’яти спроб налаштувати трасування ударів. Також, схоже, немає функції, за допомогою якої ви можете переглянути свій сеанс дії після того, як ви покинете заклад. Щоразу, коли я намагаюся переглянути свої попередні знімки в резюме профілю, програма виходить з ладу. Загалом додаток може бути фантастичним і мені дуже сподобалося, коли я отримував #s від моїх знімків, але постійні збої та відсутність плавної навігації ускладнюють надання йому нічого кращого, ніж 2 🌟
добре!
TrackMan Golf 스포츠 jij
Програма хороша, коли вона працює, але вона справді несправна. Часто для його запуску потрібно кілька кроків, оскільки він виходить з ладу під час запуску. У мене виникають випадкові проблеми з входом. Таблиці лідерів часто не завантажуються. Деякі мої сеанси були втрачені. Функція швидкого входу працює лише в 50% випадків.
У мене не було проблем із налаштуванням облікового запису, він легко підключається, коли ви потрапляєте в діапазон. На жаль, він не зберігає ваші дані в діяльності, тому ви можете просто використовувати екрани на відстані, оскільки вони більші.
Жахливо
TrackMan Golf Sport wqf
Одна річ, яку я хотів би побачити доданою, — це якби вона могла точно визначити відсік, який ви використовуєте, на діапазоні, коли ви озираєтеся на свої сеанси.
Сама програма виглядає нормально, але засмучує те, що значок програми ніде не з’являється на моєму телефоні Samsung s20. Щоразу, коли мені потрібно використовувати програму, мені потрібно повернутися до Play, де програма каже, що вона встановлена та відкривається без проблем.
1. Я не розумію, чому на дистанції немає параметра «Знайти мою відстань», і тому я повинен бути підключений до програми, щоб отримати свої відстані в «мій сумці», і тому я не можу бачити дані на екранах. 2. Чому тренувальні заняття також не зараховуються до моєї сумки, оскільки практика на стрільбі є єдиним варіантом на екранах трекмена. 3. Чому ми не бачимо таблиці shot by shot, як на веб-сайті my trackman. 4. Час очікування програми під час спроби завантажити кілька тренувань із 70 пострілів. У мене закінчилися персонажі.
Не вдається ввійти.Можна ввійти на сайт trackman, але не в програму діапазону. Продовжуйте отримувати помилку. Через це не вдається зберегти дані з діапазону. Після проблеми додаток нарешті оновлено, і доступ отримано. Тепер використовуємо чудовий спосіб аналізу даних 👍
У нашому клубі тепер є діапазон трекменів, і це дуже круто, за винятком того, що поки ви не зможете експортувати дані з програми, все це марно, крім додаткової інформації під час сесії. Будь ласка, надайте перевагу можливості експорту даних із тренування в файл CSV. Цінність цих даних полягає в можливості порівнювати практичні заняття за певний період часу. Наразі 2 зірки – 4 або 5, якщо ця функція ввімкнена.
Чудовий додаток на мобільний телефон і працює на відстані. Однак найбільше моє зауваження полягає в тому, що програма не сумісна з моїм новим Samsung Tab S7. Це був би найкращий досвід використання TrackMan з більшим екраном. Мені постійно доводиться звертатися до телефону, оскільки інформації дуже мало. Я вважаю, що це працює на iPad, оскільки я помітив, що інші гравці в гольф його використовують. Будь ласка, чи можете ви зробити його сумісним із планшетами Samsung??
Чудовий додаток
Справді марна трата часу. Незалежно від того, скільки разів я намагався увійти, це просто не виходить. Виправте це, будь ласка.
Не контактує на Android. Інші користувачі в діапазоні не мали проблем із iPhone. Це далеко позаду Top Tracer більше не буде використовувати kings links aberdeen, оскільки отримаєте більше користі від Paul Lawries, оскільки він має найкращий tracer
Не підключався взагалі, коли був на полігоні. Швидше за все, ставки діапазону зросли, тому що це було встановлено. Я більше не буду відвідувати мій тренажер, поки це не буде вирішено. Мій тато на бухті поруч зі мною працював. У нього також була система Android. Я користуюся s10.
Я намагався побачити, як далеко я вдарив свого водія. Там було близько 155. Це більше ніж на 100 ярдів. І це не дало правильного відстеження польоту м’яча. Вибачте, але це отримав 2 зірки.
Trackman зв’язався зі мною, щоб допомогти розібратися в цьому. Були дійсно корисні. Навіть зателефонував мені, коли надіслати електронну пошту було важко через робочі зобов’язання. Дякую, хлопці, щойно витратили 2 години вгору. Хотів отримати свої відстані. Мій екран продовжував тайм-аут, майже продовжував працювати для клубів у моїй сумці. Відразу після того, як екран останнього знімка повністю закінчився. Відкрив екран, щоб побачити, що програма перезавантажується, а всі дані не збережені. Звичайно, ви повинні мати можливість використовувати додаток і екрани в бухті разом.