Post by segninolilum on Mar 12, 2022 5:09:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flow Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flow Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda palielināšanas resurss ▞▞▞
▞▞▞ Flow Free 2022 version ▞▞▞
Reklāmas! Reklāmas! Reklāmas!!!! kārtējais alkatīgo izstrādātāju upuris, liekot skatīties reklāmas ik pēc 1-5 līmeņiem. skaista spēle, iznīcināta ar reklāmām. Ja jūs neiebilstat iziet no spēles un atgriezties ik pēc 2 minūtēm, spēlējiet to.
Lieliska vienkārša spēle, bet mans dievs, reklāmas to vienkārši sabojā. Viens pēc katras. Viens. Līmenis.Lielāko daļu no tiem nevar izlaist, tos ir grūti aizvērt vai jebkurā gadījumā atvērt spēļu veikalu.
Spēlējot šo spēli, es saskaros ar tik daudzām nepatikšanām.. Reklāmas nāk ātri, tāpēc es kļūstu aizkaitināts, spēlējot šo spēli.
Man ļoti patīk spēle. Varu tikt galā ar reklāmām. mani DAUDZ traucē reklāmas, kas spēlē ar skaņu, kad spēle ir izslēgta. Tāpēc es izdzēsīšu šo spēli.
Reklāmas, reklāmas un citas reklāmas. Es saprotu, ka tā ir bezmaksas spēle, tāpēc ir reklāmas, labi, taču ir aizvainojoši ievietot reklāmu, kurai nevar izslēgt skaņu, izņemot, lai izslēgtu skaļumu, un vai jūs nesaprotat, ka dažreiz ir nepiemēroti ieslēgt skaņu! mazulis mēģina iet gulēt! Atbrīvojieties no tās kā izvēles, lūdzu!
Kā es varu saglabāt progresu? Esmu to spēlējis citā tālrunī un savienoju to ar Google Play spēlēm, bet, kad pārslēdzu telefonu un izmantoju to pašu kontu, tas nedarbojas.
Esmu spēlējis katru bezmaksas līmeni, jo man ļoti patīk šī spēle. liels prieks par ikdienas un iknedēļas mīklām!
Flow Free Hádanky jwa
Tā ir vienkārša spēle, kas gan trenē, gan pārbauda jūsu loģisko un analītisko domāšanu. tas ir labs veids, kā izbaudīt laiku.
Man patika spēle, bet izdzēsu to. Labprātāk pirktu spēli, nevis reklāmas un privātuma trūkumu. Nopūta.
Flow Free Hádanky jwa
Tā bija jautra un vienkārša, un tā ir lieliska spēle, bet tā ir tikai krāsainu pīpju salikšana, tāpēc pēc 5 minūtēm kļuva garlaicīgi.
Tiešām jautri. Bet reklāmas padara to nomāktu! Pārāk nomākta, lai būtu relaksējoša un patīkama
Šausmīgas reklāmas – es saprotu, ka reklāmas ir vajadzīgas, lai gūtu ienākumus. Bet veids, kā viņi spēlē reklāmas šajā spēlē, ir tik stulbi. Jūs nevarat noklikšķināt no reklāmas vai izlaist to. Un tam ir viltots X. Pilnīgi sabojā spēli. Ja es varētu dot negatīvas zvaigznes, es to darītu.
vienkārši pietiekami sarežģīti, lai prasītu pārdomāt un koncentrēties, bet ne tik, lai tas būtu nomākts. savienojiet punktus, bet neļaujiet līnijām krustoties. izklausās vienkārši, vai ne? ir, līdz ir 12 līnijas, lai vadītu 200 režģa punktu šķērsošanu. pirmie līmeņi ir ļoti vienkārši, ir pat komplekts, kas paredzēts bērniem. Šķiet, ka, ejot cauri, līmeņi vairs nekļūst sarežģīti, taču es saprotu, ka manas stratēģijas, problēmu risināšana un modeļu atpazīšana attīstās tikpat ātri.
Atkarību izraisoša un jautra spēle, kurā mikrotransakcijas tiek izmantotas galu galā saprotamā veidā, nepiespiežot tos iegūt! Ir reklāmas, bet tās nav nomācošas vai apgrūtinošas. Patiess prieks, ka šī spēle ir tik pieejama un bezmaksas — mēs ar māsu to spēlējām visu laiku, un tā joprojām ir tik patīkama! Es noteikti iesaku šo spēli.
puiši, TAS TAS APbrīnojami! šī spēle ir jauka, pret stresu un relaksējoša. jūs varat to spēlēt jebkurā laikā un vietā, vai arī varat spēlēt automašīnā, autobusā, vilcienā, lidmašīnā vai tad, kad esat iestrēdzis satiksmē. esmu novērtējis šo 5 zvaigznes. tas ir jautri! jūs varat to lejupielādēt tagad.
Šī spēle ir tikai neapmierinoša, es vienmēr spēlēju šo spēli savā iPhone, bet tā sabojājās, tāpēc es ieguvu Android. Man pat vēl nav izdevies to lejupielādēt, pirmajā spēlē bija rakstīts "38%" un "5 mibutes atlicis", bet, skatoties uz to, ko es vēlos lejupielādēt nākamo, ir rakstīts "4%" un "36 minūtes atlikušas". kauns, šī spēle neciena dažādus tālruņu tipus.
Flow Free Hádanky jwa
Es ļoti mīlu šo spēli 2016. gadā, jo tā man atkal radīja lielisku atmiņu, taču, kad es to spēlēju, mans ekrāns traucas, es nezinu, kāpēc, bet, ja tā ir spēles problēma, lūdzu, izlabojiet to, lai es varētu to izbaudīt.
šī spēle ir diezgan lieliska, tai ir dažādi savienojuma veidi!!! daudz līmeņu, no kuriem izvēlēties arī !!! mīlu to!
Pārāk daudz uznirstošo reklāmu, kuras nevaru noraidīt. Pati spēle ir jautra un intriģējoša, taču pēc dažām spēlēm tiek parādīts uznirstošais logs, lai lejupielādētu citu spēli, un nav acīmredzama veida, kā to atlaist un turpināt spēlēt, vismaz manā tālrunī.
Man patīk šī spēle, pat iegādājos vairāk līmeņu! Bet ir kļuvis sliktāk. Reklāmas netiks notīrītas no lapas, pat ja jūs X aizvedīs uz lietotņu veikalu VAI jūs X un automātiski lejupielādējat bez atļaujas. Tas ir noticis vairākas reizes, milzīga drošības problēma!
Es domāju, ka man vajadzētu dot tikai 3 zvaigznes. Tā ir laba spēle, man patīk, bet..... Tā kā tā sasniegs augstāku līmeni, būs grūti un grūti līmeņi, tāpēc tajā laikā nav intereses spēlēt.... Spēlēm vajadzētu būt izklaidei... Vai man ir taisnība? ??😂😊
Spēle ir izaicinoša, jautra un lieliska laika pavadīšana. Vienīgais mīnuss ir reklāmas pēc KATRA SPĒLES LĪMEŅA. Notiek atinstalēšana. Visticamāk veids, kā apiet reklāmas, neinteresē.
Nesen veikto izmaiņu dēļ lietotne ignorē manus tālruņa iestatījumus. Reklāmas ignorē tālruni, kas iestatīts uz vibrāciju vai klusumu, un skaņas tiek atskaņotas SKAĻĻI.
State.io - Conquer the World Стратегически jqui
Es saprotu, ka jūs vēlaties, lai cilvēki maksā. Bet tagad jūs veidojat 3 reklāmas pēc kārtas... un jūs reklamējat visos citos līmeņos. Nožēlojams lūgumu daudzums. Nepatīk to darīt, jo spēle patīk, bet es atinstalēju.
Flow Free Hádanky jwa
Es sniedzu sliktu atsauksmi reklāmu dēļ. Man nebija iebildumu pret reklāmām. Tā ir bezmaksas spēle. Bet pēdējā laikā, kad es eju, lai izietu no reklāmām. Tas instalē reklāmas manā tālrunī.
Pārāk daudz reklāmu. Ir pat reklāma, kad mēģināt atstāt mīklu un doties uz galveno izvēlni. Būtu lieliska spēle, ja tajā nebūtu tik daudz uzmācīgu reklāmu.
Es to spēlēju katru dienu, tas palīdz man aizmigt. Esmu pabeidzis visus līmeņus un atgriezies, lai atskaņotu vairākus vecos līmeņus. Man patīk tumšais interfeiss, kas atvieglo spēlēšanu naktī. Tas nesoda jūs par neveiksmēm, tikai atlīdzina par panākumiem un ļauj nokļūt nākamajā līmenī bez daudzām animācijām vai citām spēlēšanas iespējām.
Šī spēle apgalvo, bet tur atkal un atkal ir viena un tā pati automašīnas maksimālā reklāma. Spēle ir jauka, bet es vienkārši nevēlos redzēt to pašu reklāmu vēlreiz
Būtu lieliski, ja nebūtu visas reklāmas. Labāk būtu, ja apakšā pastāvīgi būtu reklāmu josla, nevis šīs lielās pilnekrāna reklāmas, kas mirgo ekrānā pēc katra līmeņa.
Šī spēle kādreiz bija lieliska un relaksējoša. Tā kā viņi sāka pievienot reklāmas starp mīklām, es vairs nevaru to izturēt.
patiešām jautra spēle, bet reklāmas kļūst ļoti kaitinošas