Post by segninolilum on Mar 12, 2022 4:51:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac vytrvalosti ▞▞▞
▞▞▞ Vocabulary Builder - Test Prep 2022 version ▞▞▞
Z mnohých kurzov výučby slovnej zásoby tento kurz vyniká nad všetkými vo výsledkoch učenia sa za najmenší čas so 100% zachovaním mentálneho stavu,
dobrá aplikácia a užitočná pre študentov, ktorí sa zaujímajú o skúšky ako gre tofel atď.
Pár vecí, ktoré sa mi nepáčia: ak váhate a musíte to slovo rozobrať, aby ste našli indície a správne, nie je tu možnosť pridať ho do hromady recenzií. Aby ste si toto slovo precvičili, musíte urobiť celú sadu. Existujú tiež slová, ktoré majú rôzny význam v závislosti od toho, akú úlohu zohrávajú vo vete. Aspoň v jednom slove nie je správna definícia jasná, pretože dve sú blízko. Aby toho nebolo málo, ich definície niektorých slov sú mimo. Pre istotu som si kvôli tomu vygooglil niekoľko definícií, aby som sa nemýlil. Idem hľadať iného tvorcu slovnej zásoby.
Vocabulary Builder - Test Prep Ta’lim wnd
Veta súvisiaca so slovom sa zobrazí až po výbere odpovede. Niekedy ide o viacero významov slova, záleží len na kontexte, v ktorom sa používa. Táto hra to neberie do úvahy.
Hra f je zábavná a naučil som sa veľa slov, ale nie je konzistentná. Mení význam slova na základe vety, v ktorej je slovo použité. Je to frustrujúce a ťažké poznať význam slova, keď po uhádnutí si prečítajte vetu, v ktorej sa používa. Zábavná hra, ale kazí to nekonzistentnosť.
To je v poriadku, ale mám pocit, že je potrebné prezentovať skutočnú definíciu slova. Nie vždy mám pocit, že výber slov sedí. Niektoré slová poznám dostatočne dobre, ale so žiadnym z uvedených slov nesúhlasím. Keď to použijú vo vete, vidím, ako sa hodí svet, ktorý si vybrali, ale nemyslím si, že to funguje správne v každom kontexte slova. Malo by byť bližšie k skutočnej definícii a nie k náhodnému synonymu.
Pôvodne som si stiahol túto aplikáciu, aby som ju otestoval pre svojho snúbenca, ktorý musí absolvovať skúšku TOEFL. urcite odporucam. Je to jednoduché nastavenie rozhrania a v skutočnosti vám pomáha učiť sa a pamätať si slová. Je to zábavné, ľahko sa používa a je to zadarmo – to sa nedá prekonať!
Práve som nainštaloval túto aplikáciu a KAŽDÝM pokusom o jej otvorenie sa zobrazí chyba, že sa nedá otvoriť. Keď k nej budem mať prístup, získate lepšiu recenziu
História pokroku vymaže každý čas .veľmi skľučujúce.Vyžaduje registráciu a inštaláciu ďalších aplikácií
Mad GunZ: online game Laga kvk
Nedá sa stiahnuť😕
je to dobrá aplikácia, ktorá pomáha rozvíjať znalosti angličtiny
Je to veľmi dobrá aplikácia. V tejto aplikácii nie je žiadny problém. je veľmi dobrá na učenie sa slovnej zásoby.
Docela užitočné...má dobrý systém opakovania novo naučených slovíčok...a pre začiatočníkov je to veľmi výhodné...vytvára solídny a dobre vyškolený základ pre vyššie a pokročilejšie učenie angličtiny, ako aj pomáha rozširovať anglickú slovnú zásobu ...
Toto je jedna z najlepších aplikácií na tvorbu slovnej zásoby, ktorú som použil.
Len wow
Táto aplikácia sa mi nepáči a nie je taká dobrá, ako som očakával 🙎🤷
Vocabulary Builder - Test Prep Vzdelávanie zjz
Nemôžem ani používať aplikáciu. Nedovolí mi vytvoriť si účet, nenačítava slová ani nič iné, len stále hovorí „Nedá sa pripojiť k serveru“. Neviem, či je to len môj telefón alebo aplikácia, ale plytval som tým úložiskom.
Vocabulary Builder je zaujímavá aplikácia. Pomáha rozvíjať našu slovnú zásobu. Odporúčam vám používať túto aplikáciu.💪
stále ukazuje tie isté slová znova a znova.. stáva sa to veľmi nudným a monotónnym..
Najlepšie na tejto aplikácii je spôsob, akým drží krok s mojou rýchlosťou učenia. Úplne by som odporučil niekomu, komu sa darí, aby si vybudoval svoju slovnú zásobu. Ak môžem navrhnúť, chcel by som, aby aplikácia obsahovala krátke úlohy, ako je vytvorenie vety alebo odseku pomocou slov naučených na určitej úrovni, a skontrolovala ich správne používanie.
Aplikácia je v poriadku, ale výslovnosť slova nefunguje.... pre študentov je veľmi rýchle, aby ho vyslovovali správne
Dobrá aplikácia má spôsob, ako vám pomôcť zaregistrovať nové slová vo vašej slovnej zásobe
Ak používate ankidroid, táto aplikácia nie je potrebná
veľmi užitočná aplikácia na zlepšenie slovnej zásoby, takže funkcie ako test a kvíz
nehovorím anglicky. Okrem toho, že poznám význam, chcem tiež počuť, ako sa to vyslovuje. ale reproduktor nepouzitelny?
Len jeden návrh. Zavedenie funkcie, v ktorej môžeme skontrolovať posledné zobrazené slovo potiahnutím prstom doprava alebo podobne. Možnosti synoným vám nielen umožnia naučiť sa dve slová naraz, ale tiež vám umožnia kontext. Tiež vám to umožňuje prechádzať medzi možnosťami a môžete analyzovať, prečo iné možnosti nie sú správne. Okrem toho je online hra konkurencieschopná a zábavná. Organizácia úrovní je tiež dobrá. Ja osobne preferujem učenie sa cez takúto hru, namiesto kartičiek alebo knihy.
Mnoho otázok má viac ako jednu vhodnú odpoveď v závislosti od kontextu, pri výbere je uvedený príklad pozmenenou verziou slova, niektoré slová sú úplne nesprávne, zostava aplikácie je trochu ošúchaná. Budúce aktualizácie by z nej mohli urobiť skvelú aplikáciu, pretože má veľký potenciál, nápad je dobrý.
Rozhranie nefungovalo; Nepodarilo sa mi vybrať žiadnu z možností.
Vyskytol sa problém so synchronizáciou...Hlása, že odpovede nie sú synchronizované...Zobrazuje sa synchronizácia, ale nikdy sa nesynchronizuje...Išiel som do nastavení a skúsil som synchronizovať otázky...píše sa, že sa načítavajú množiny slov, ale načítanie sa nikdy nedokončí
Odstránilo to všetok môj pokrok. Teraz si to všetko musím zopakovať. Absurdné.
Výborná aplikácia, l. Veľmi jednoduché, ale efektívne pre študentov angličtiny alebo pre rodených hovorcov, ktorí chcú zlepšiť svoju slovnú zásobu. Online aspekt môže byť zábavný a slúži ako vynikajúci spôsob, ako si upevniť zapamätanie slov v sekcii. Jediná vec, ktorá by sa mohla zlepšiť, sú v zriedkavých prípadoch niektoré z definícií, ktoré si musíte vybrať z veľmi podobných, takže je medzi nimi trochu hádanie.
Vocabulary Builder - Test Prep Oktatás uood
Veľmi fantastická aplikácia je to aplikácia sa hme bhot kuch znalosti mil skti h nd hmare všeobecné znalosti bhi bhot aachi ho skti h, takže si myslím, že je to veľmi skvelá aplikácia
Aktualizujte všetky slová, myslím si, že úroveň je jednoduchá.Možno 10 lekcií do 100 a potom sa nenačítajú žiadne ďalšie lekcie.