Post by segninolilum on Mar 12, 2022 4:48:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ She Sees Red ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ She Sees Red IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada výdrž ▞▞▞
▞▞▞ She Sees Red 2022 version ▞▞▞
Je to poprvé, co jsem zažil něco nového. Příběh byl krátký, ale pěkný. Obávám se pouze, že pokud v budoucnu změním mobilní telefon, nemohu tento nákup obnovit.
Dobrou aktualizací by bylo přidat více do příběhu a přidat doplňky, jako je zákulisí hry
*Spoiler* Skvělý zážitek z hraní tohoto filmu. Cesta k nasměrování podnikatele k zabití člena jeho rodiny... nebo při tom ztratit dech. Musí se to vidět alespoň dvakrát, aby to dávalo smysl... Vlastně, kdyby to byla epizoda televizního pořadu, ohodnotil bych ji na 8/10. Angličtina s širokým výběrem titulků a ruským kořením. Říká mi, jak se projevuje zaměření na požadovaný konečný výsledek, řízený přístup a bez zaváhání a že můžeme vytvořit naše možnosti, jak učinit nejlepší rozhodnutí k dosažení cílů.
Zábavný, zajímavý příběh, dobré herecké výkony a výběr udělaly rozdíl, výborně!
Nápad se mi také líbil a dokonce i kvalita vypadala docela dobře. Na mém tabletu s Androidem 8.0 to však neběželo dobře. Téměř během každé scény se příběh zastavil, takže jsem se musel pozastavit a pokračovat znovu. V tuto chvíli celá scéna začala od začátku, takže jsem byl nucen vidět téměř každou scénu dvakrát. Mohl bych to zkusit znovu, jakmile bude tato chyba opravena. Další bod, který bych rád zmínil: Anglická synchronizace nebyla provedena příliš dobře. Ale to není co vytknout...
Dobrý
She Sees Red - Interactive Thriller Piedzīvojumu spēles ffv
Dobrý první pokus. Po zániku Wales Interactive je dobré vidět někoho, kdo se chopí mantinelu FMV vyprávění. Doufám, že další bude o něco delší s více možnostmi. Za výprodejovou cenu to stojí za přehrání.
Krátké, ale sladké. Skvělé vyprávění.Mohlo by to vypadat trochu déle, ale celkově to stojí za přehrání
Krátké, ale velmi dobře zpracované.
Nejlepší mobilní aplikace, kterou jsem si stáhl. Žádné stížnosti
Koncept je originální, je to extrémně zábavný, dobře promyšlený děj je velmi dobrý, doporučuji to každému
Super, miluju takove hry. Muzu jen doporucit. Obsazeni super, zapletka skvela, varianty vyvoje vynikajici. Skada, ze tak kratke, ale coz... Zabavilo a pobavilo
Nadějná hra s fatální chybou. S Bluetooth sluchátky to nějak nešlo. V nabídce slyšíte hudbu, ale při spuštění hry zvuk chybí. Použijte kabelová sluchátka a funguje to
Dík. Pěkný nápad, ale je mi líto, že jsem na to promarnil 2 GB objemu stahování, ačkoli to byla bezplatná specialita na pay2play hru! Hra je krátká, nazval bych ji jednou kapitolou. A bohužel tvrdá práce filmových tvůrců a herců neumožňuje hráči nic jiného než sledování. Tohle je #zločin, ne #horor nebo ztracený telefon.
Po druhé nuda, přeskakoval jsem scény, abych viděl, jak jiná volba ovlivní hru a také způsob, jak zkrátit herectví, byl dobrý.
dobré hry
velmi dobře
Skvělý. Kéž by to bylo mnohem delší. Na mém pixelu 2 xl funguje bez problémů.
Nekompromisní kvalita herců a děje, luxusní zvuk a zajímavý příběh.muzu jen doporučit.
Interaktivní film s velmi dobrým dějem, velmi krátké odehrání je jedinou nevýhodou.
Super zážitek 🤩🤩
milovat hru
Myslím, že takové by mobilní hry měly být. Pohodlně se usaďte a užívejte si. Toto opravdu popisuje tuto hru, ale přál bych si, aby byl příběh delší a méně opakující se. Celkově velmi stojí za to
Bylo to skvělé, zatím 3x stále nové scény.Je to skvělé na zabití času.
She Sees Red - Interactive Thriller Piedzīvojumu spēles ffv
Zábavné 😄
Jsou i české titulky super film/hra doporučuji už aby byl 2 díl...
Působivý nápad, můžete udělat totéž pro film Gameover (bollywood), je to také tak, že potřebujete nějaké úpravy, to je vše😎
Mohlo by to být delší, zejména proto, že to nebylo zdarma a bylo z čeho vybírat
She Sees Red - Interactive Thriller Adventure lsd
Tohle je poprvé, co jsem hrál interaktivní film. Celkově to byla docela dobrá zkušenost, herecké výkony byly docela špičkové, líbily se mi bojové scény a napětí. Existuje několik konců, které odhalují malé detaily celého děje. Jen pár chyb sem a tam, ale jinak stojí za koupi.
Velmi zajímavé jen zkráceně na můj vkus snad každému chutná. Zkrátka hraní za cenu🤑 Cítím se, jako bych byl VYDRZEN ❣🤪🚬
Zajímavý příběh...😍🤗
She Sees Red Kalandjátékok ygjv
Хорошая игра, но довольно короткая.
Nemohu dát 5 kvůli problému s videem,“ ale pro ty, kteří čtou, můžete uložit a ukončit, pak pokračovat a video se vrátí. Kromě toho je to naprosto velkolepé. Jsem hrdý na vaše díla. Výborně. 👏👏👏👊
Tuto hru si nechávám v telefonu na den, kdy vypadne internet a budu ji hrát offline
Děkuji za tak úžasnou hru klobouk dolů před vývojáři a úžasný zvrat. Také nám ukazuje zákulisí. Děkuji za tento úžasný prodej pro chudé lidi, jako jsem já, kteří si to nemohou dovolit. Prostě úžasné 👍👍.
Úžasný! Přeji si hrát více podobných her!
tolik zábavy!
Blades of Brim ایکشن jitk
dobrá hra!
Velmi realistická hra
Pěkné herecké výkony a atmosférická kinematografie, ale nic víc než to. Vyžaduje FFW a možnosti přehrávání všech scén. Zavřít, ale žádný doutník.